L'Hora del Conte

L'HORA DEL CONTE 17-18

Dimecres 10 de gener


 L'Ester és la mestra que dimecres d'aquesta setmana va encetar les biblioactivitats d'aquest trimestre amb L'HORA DEL CONTE. Ens en va explicar dos. Un sense paraules, com ens indica el seu títol, Contes silenciosos de l'Editorial Baula. Els nens i nenes van admirar bocabadats i amb un silenci absolut unes imatges pop up (imatges desplegables) que no havien vist mai. Quina meravella!

Aquest conte era només l'aperitiu de la sessió mentre anaven entrant a la biblioteca tots els nens i nenes interessats en escoltar una història. Un cop tots asseguts l'Ester va convidar-nos a escoltar el conte Guji Guji, de l'editorial Thule, una història i uns dibuixos plens de tendresa, com la narradora.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

L'Hora del Conte 16-17, dins les BIBLIOACTIVITATS DELS DIMECRES   Heus aquí L'Hora del Conte del curs 15-16, un cop al mes
 

 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Cada dimecres a l'hora del pati es fa L'Hora del Conte a la biblioteca, a càrrec d'un o una mestre/a de l'escola. Una estona abans del pati s'anuncia per megafonia (espais interiors i patis) amb una música que els nens i nenes ja identifiquen amb aquesta activitat. L'alumnat hi assisteix lliurement. Aquest dia no hi ha servei de préstec, ni es poden fer retorns.
L'Hora del Conte és una activitat d'animació lectora que es va iniciar fa anys, i des de bon principi ha estat un èxit. Deu ser perquè els mestres hi posen il·lusió i ganes i cadascú li dóna un toc personal.
Al vestíbul d'entrada d'Educació Infantil i Cicle Inicial cada setmana hi anunciem qui serà el narrador/a de la setmana i després hi pengem una foto de l'esdeveniment.
Vegeu aquí les fotos del primer trimestre del curs 14-15Aquí les del segon trimestre 14-15 
 

I aquí les fotos del tercer trimestre 14-15